Välkommen till Roche Foundation Medicine

Denna webbplats är inte avsedd att ge vägledning inom medicinsk rådgivning eller behandling. Sidan är producerad av Roche, som partner till Foundation Medicine och har som uppgift att informera om tjänsterna som Foundation Medicine tillhandahåller. Välj ett alternativ:

Du kommer nu att lämna denna webbplats

Några frågor?

Önskar du mer information, kontakta oss via formuläret nedan.

Vårt kundserviceteam erbjuder hjälp genom hela processen och vårt medicinska team är tillgängligt för att vid behov stödja behandlande läkare med tolkning av beslutsstödet.


Beställning av ett test från Foundation Medicine måste gå via behandlande läkare. Det är den behandlande läkaren som ansvarar för att informera sin patient om resultatet av testet.

Roche och Foundation Medicine kan inte och får inte ge råd om ev behandling eller värdet av Foundation Medicines tester till enskild patient eller anhörig. 

Patienten bör kontakta sin behandlande läkare för diskussion om ev test från Foundation Medicine.
 

Roche AB
Arvid Tydéns Allé 7
171 69 Solna
Sweden
+46 8 7261200

Om du är patient eller anhörig och vill ställa en fråga, ber vid dig att kontakta oss via denna länk alternativt 08-7261200. Det ger oss förutsättning för att kunna behandla dina personuppgifter i linje med aktuell lagstiftning, och följaktligen att kunna besvara din fråga.

För dig som arbetar inom hälso- och sjukvården:

När alla fält är ifyllda så aktiveras skicka knappen.
Max 500 ord
 
Tack, ditt meddelande är skickat
Meddelandet skickades inte, vänligen se att du har fyllt i alla obligatoriska fält

Roches integritetspolicy för biverkningsrapportering, medicinska frågor och reklamationer och Roche AB's integritetspolicy ger ytterligare detaljerad information om dina rättigheter och hur Roche hanterar personuppgifter.

Gäller din frågeställning medicinsk information - maila sverige.medinfo@roche.com
eller rapportering om en biverkan - maila sverige.safety@roche.com, kontakta vår support i dessa frågor genom att klicka på länkarna.